Consultanță cromatică

Alegerea culorilor în amenajare poate să fie un demers foarte solicitant. Fie că vă simțiți copleșiți de numărul de posibilități, fie că nu aveți timp sau pur și simplu nu știți de unde să începeți, opțiunea cromatică pare riscantă.

Consultanții noștri în cromatică vă vor ajuta să alegeți singuri cele mai potrivite nuanțe pentru locuința voastră, parcurgând împreuna cu voi un proces de identificare și cunoaștere a nevoilor voastre și ale locuinței

  • Este necesar să luăm în considerare nevoile specifice locației: casă sau bloc, arhitectură, orientare, surse de lumină, forme și detalii de construcție, vecinătate și proiecții ale acesteia.
  • Apoi este esențial să vă cunoaștem gusturile și preferințele pentru a înțelege ce atmosferă doriți să creați, dar și ce utilitate vă doriți de la spațiul pe care vreți să îl amenajați.

În funcție de etapele de mai sus, sunt alese nuanțe calde sau reci, scheme de culori contrastante și vibrante sau armonioase și relaxante.

Urmează alegerea finisajului (mat, satinat, lucios, efect decorativ, tapet) în funcție de tipul de trafic al spațiului de amenajat, de preferințele de aspect și de nuanța selectată.

Important

Pentru a vă facilita alegerile, dispunem de materiale, cataloage cromatice, mostre de culoare A4 sau A6, vopsite în finisajul Mat Poudre, care redau culoarea exactă. Pentru a testa precis culoarea în funcție de lumina ambientală și culorile adiacente ce pot contamina nuanța aleasă, propunem eșantioane de 100ml, Mat Poudre.

Prețul standard pentru serviciul de cromatica la domiciliu este de 250 lei